Vrijwilligers gevraagd

Classic Cars & Aeroplanes 2020: vliegt/helpt u mee?

Wij zoeken weer enthousiaste vrijwilligers voor Classic Cars & Aeroplanes 2020! Omdat we weten dat het leuk, maar ook zeker hard werken is, zetten wij hier weer net zoals voorgaande jaren een terugkomdag tegenover. Op deze dag hebben we natuurlijk wat lekkers klaar staan, maar nog veel leuker, als vrijwilliger mag je mee vliegen met een van de vliegtuigen uit het museum!

Classic Cars & Aeroplanes is een event dat al vier jaar een begrip is in de regio. In het weekend van 20-21 juni 2020 is het weer zover, dan staat heel Breda International Airport (Seppe) weer vol met honderden klassieke auto’s en vliegtuigen. Meer dan 6000 bezoekers genieten dat weekend van alles wat er te zien en te beleven valt.
Maar een evenement van deze omvang staat of valt met de inzet van vrijwilligers. Zowel de voorbereiding als de dag zelf, het is allemaal vrijwilligerswerk.

Vliegend Museum Seppe, de hoofdorganisator van CC&A, is op zoek naar uw hulp!

Het is gewoon superleuk om als team zo’n tof evenement neer te zetten. Dat vooruitzicht, én een terugkomdag voor alle vrijwilligers in het najaar is toch reden genoeg om aan te melden?
Meer informatie over

Meldt u nu aan!

Voorafgaand aan het weekend vindt er een kennismakingsmoment plaats met de teamleiders inclusief briefing.