CC&A

Beste oldtimer liefhebber, vliegtuig enthousiast en bezoeker van de CC&A

Helaas moeten we u mededelen dat het voor 15 en 16 juni 2019 geplande lustrum-evenement Classic Cars & Aeroplanes NIET door zal gaan.

 

 

In de afgelopen maanden hebben we jammer genoeg moeten vaststellen dat er vertragingen zijn ontstaan in de verstrekking van de nodige vergunningen. Dit werd hoofdzakelijk veroorzaakt door een in eerste instantie moeizame communicatie met de gemeente Halderberge. Hoewel dit probleem tot vreugde van de gemeente alsook de organisatie tot volle tevredenheid is opgelost, is de beschikbare tijd tot het evenement te kort om de CC&A alsnog conform uw verwachtingen te organiseren.

Hierbij speelt tevens het tekort aan beschikbare vrijwilligers een hele grote rol. Mocht u zich hierdoor geïnspireerd voelen om u op te geven als vrijwilliger voor de organisatie van de CC&A 2020 dan roep ik u hierbij op om contact met ons op te nemen.

Graag zien we u weer terug op de Classic Cars & Aeroplanes op 20 en/of 21 juni 2020, welke dan in een geheel nieuw jasje gestoken zal zijn.